FR

/

NL

De peeling  wordt nu erkend als een noodzaak. Dit omdat het voor de huid meerdere voordelen met zich meebrengt door deze te ontdoen van dode huidcellen die zich ophopen op het oppervlak en veel onzuiverheden bevatten.

Het stimuleert de microcirculatie en vergemakkelijkt de penetratie van huidverzorgingsproducten voor zowel gezicht als lichaam. De werkzaamheid van de producten wordt hierbij verhoogd.

Deze noodzakelijke verzorging voor de gezondheid en de schoonheid van de huid wordt bij voorkeur regelmatig toegediend, met tussenpozen, afhankelijk van het huidtype.

U moet weten dat een peeling   de huid altijd een beetje irriteert, in het bijzonder de zeer gevoelige huid. We bieden daarom een formule peeling  aan, deze wordt gevolgd door een lange massage met warme olie om de beschermende film op uw huid met behulp van verzachtende en vocht inbrengende producten volledig te herstellen. Uw huid zal aanvoelen als nieuw.

 

De peeling met zwarte zeep is de meest complete en de meest zachte der peeling. De huid wordt diep gereinigd door de werking van zwarte zeep, met behulp van een kessa handschoen. Deze peeling  is geschikt voor alle huidtypes, uw huid voelt zacht en zijdeachtig aan.

De peeling  is ideaal 2 dagen voor een suiker epilatie. Het is zelfs eerder aanbevolen deze voor de ontharing te doen daar het de verwijdering van de haartjes vergemakkelijkt.

 

Tarieven:

• Eenvoudige peeling  30 min  30 €

• Volledige formule   60 min   85 €

• Volledige formule   90 min   110 €

 

 

 

 

© GOOZEN • N°15 Chenestre à 4606 Dalhem

Design by m'as-tu-vu